Főoldal

HTML

Kertépítési ötletek - ötletes kertek

Kerttel kapcsolatos ötletek, trendek kertépítő szakemberek és lelkes, kertépítés iránt érdeklődő amatőrök tollából. Ha bárki szeretne velünk kapcsolatba lépni, az info@magrathea.hu e-mail címen vagy a Magrathea weboldalán (www.magrathea.hu) megteheti.

Tevékenységeinkről

Vajon hogyan zenélnek a növények? - Kerti installációk

2012.10.27. 10:54 :: _||_

Nem csak a kertépítők foglalkoznak a kerttel, képzőművészek is gyakran merítenek ihletet a természetből, de az is előfordul, hogy műveiket viszik ki a természetbe, és ott igyekeznek valami különlegeset alkotni. Most ilyen installációkat mutatunk be.

Íme egy gyönyörű belsőkert, mely részben egy függő növénykert, részben pedig zöld művészeti installáció, melyet a 100% Design in London rendezvényen mutattak be. Az installáció egyesíti a csodaszép szöveteket a szépséges virágokkal, és remek kis belső kertet eredményez egy stílusos otthonban. Ráadásul a függő "cserepek" régi lámpaernyőkből készültek, és a szöveteket is újrahasznosították.

plantthingy.jpg

fda.png

Claire Morgan csodás alkotásai szintén a természetet hozzák az otthonunkba - még ha néha a szomorú oldalát is mutatva...

visual-art-claire-morgan.jpginstallation-garden.jpgvisual-art-sculpture.jpg

Ha a növények énekelni és zenélni tudnának, az Gregory Lasserre és Anais Met Den Ancxt szerint ilyen volna:

Akousmaflore-Musical-Plants-537x349.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: interior dizájn kerti installációk

A bejegyzés trackback címe:

https://magrathea-kertepites.blog.hu/api/trackback/id/tr164871850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása