Főoldal

HTML

Kertépítési ötletek - ötletes kertek

Kerttel kapcsolatos ötletek, trendek kertépítő szakemberek és lelkes, kertépítés iránt érdeklődő amatőrök tollából. Ha bárki szeretne velünk kapcsolatba lépni, az info@magrathea.hu e-mail címen vagy a Magrathea weboldalán (www.magrathea.hu) megteheti.

Tevékenységeinkről

Kedves Olvasóink! Kertészkedési kutatást indítunk, csatlakozzatok!

2013.02.06. 12:14 :: _||_

Elindítunk egy kutatást, ami a kertészkedéssel kapcsolatos attitűdökre keresi a választ. Kitöltése nagyjából 10 percet vesz igénybe (szinte csak pipálgatni kell), ugyanakkor számunkra óriási segítséget jelent. Minél többen töltik ki, annál biztosabb eredményeket kapunk, így kérjük, ha van rá lehetőségetek, osszátok meg kerttulajdonos ismerőseitekkel is.

A személyi adatokra vonatkozó kérdéseket NEM kötelező kitölteni. Csak abban az esetben kérjük, hogy adja meg nevét és e-mail címét a kutatás végén, ha szeretne részt venni a sorsoláson, a kitöltők között ugyanis némi ajándékot is kisorsoljuk:

  • 5 db 5000 Ft-os vásárlási utalvány, mely levásárolható a Nádland webáruházában.
  • 1 db limitált példányszámban megjelenő művészi nyomat Szabó-Lencz Péter képzőművész felajánlásával.
  • 1 db Lechuza Deltini kaspó választható színben a Plantium Designtól.

A kutatás itt érhető el!

Szólj hozzá!

Címkék: kertészkedési kutatás

A bejegyzés trackback címe:

https://magrathea-kertepites.blog.hu/api/trackback/id/tr765065576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása