Főoldal

HTML

Kertépítési ötletek - ötletes kertek

Kerttel kapcsolatos ötletek, trendek kertépítő szakemberek és lelkes, kertépítés iránt érdeklődő amatőrök tollából. Ha bárki szeretne velünk kapcsolatba lépni, az info@magrathea.hu e-mail címen vagy a Magrathea weboldalán (www.magrathea.hu) megteheti.

Tevékenységeinkről

Költöztesd a házadba a természetet (2.)

2012.11.08. 15:23 :: _||_

A múltkori blogbejegyzésünk utánozhatatlanul hatalmas sikere után :-) még feljebb tesszük a lécet, és íme, a FresHome gyűjtéséből további tippek arra, hogy miként varázsoljuk különlegesebbé otthonunkat növények segítségével.

moss-planter.jpg

Zöld szőnyeg

Zöldítheted a faladat, de zöldítheted a padlódat is. Ez a szokatlan „szőnyeg” minden látogató figyelmét megragadja…

moss-floor.jpg

Kuckó 2.1

Valljuk be őszintén, hogy általában nem a házikedvencek oduja a legdizájnosabb része az otthonunknak. No de ennek ezennel vége! A Pousse Créative ötlete egy miniatűr kert a kisállat kuckójának tetején…

pet-house-planters.jpeg

pet.jpeg

Feje tetejére állt a virág!

A Boskke úgy döntöttöt, hogy Newton nyomdokain haladva tesztelik a gravitációt, csak éppen alma helyett különféle virágokkal. Nem tudom, mit rontottak el, de náluk nem működik… :-) Szóval ezek a speciális, beépített öntözőrendszerrel rendelkező kaspók igazán eredeti és érdekes megjelenést kölcsönöznek minden helyiségnek.

planter.jpg

boskke21.jpg

Csak egy klikk, és már nő is…

Nos, nem újdonság, hogy általában szívesen választjuk a könnyebbik utat. A Click and Grow növénytartók éppen erre a tulajdonságunkra építenek. Ez a hi-tech kaspó elvégzi helyettünk az öntözést és a műtrágyázást is, ráadásul úgy, hogy a talaj nélküli termesztési technológiának és a beépített érzékelőknek köszönhetően a növényeink csak úgy burjánzanak majd a boldogságban.

click-and-grow-flowerpot-6.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: interior dizájn belső növénydekoráció

A bejegyzés trackback címe:

https://magrathea-kertepites.blog.hu/api/trackback/id/tr684897266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása