Főoldal

HTML

Kertépítési ötletek - ötletes kertek

Kerttel kapcsolatos ötletek, trendek kertépítő szakemberek és lelkes, kertépítés iránt érdeklődő amatőrök tollából. Ha bárki szeretne velünk kapcsolatba lépni, az info@magrathea.hu e-mail címen vagy a Magrathea weboldalán (www.magrathea.hu) megteheti.

Tevékenységeinkről

Költöztesd a házadba a természetet (1.)

2012.10.30. 11:08 :: _||_

Ha egy kicsit túllépnénk a hagyományos, "rakjunk a sarokba egy pálmát" típusú szobanövény-telepítésen, akkor itt van néhány ötlet a FresHome gyűjtéséből, amivel a házunkba költöztethetjük a természetet... 

Zöld falak

Legyen szó saját házunkról vagy egy vállalati épületről, a zöld falak nyugalmat sugároznak felénk és életet lehelnek a térbe. Mivel e falaknál gondot okozhat, hogy a növényeket fény- és vízigény szerint megfelelően válogassák össze, ráadásul a szigetelés is kulcsfontosságú, célszerű szakember segítségét kérni a megépítésükhöz – bár egy kisebb fallal magunk is megpróbálkozhatunk.

01-interior-design-green-wa.jpg

Szoborszerű tér

A Sadar Vuga Architects által a ljubljanai Kereskedelmi és Iparkamara számára megálmodott belső tér a szoborszerű alakzatok és a növények szimbiózisából érdekes vizuális hatást jelenít meg.

indoor-garden-ideas1.jpg

Növény és bútor: 2in1

Tökéletes példa arra, hogy a funkcionalitás nem veszélyezteti az esztétikát – és fordítva…

plants-furniture-1.jpg

A természet elemei egy helyen

Ha számodra nem elég csak a növényeket a házba telepíteni, hát hozz be még több dolgot a természetről: kagylókat, kavicsokat, érdekes fadarabokat, uszadékfát vagy bármit, ami megtetszik…

plants.jpg

Kreatív kaspók

Különleges kappókból, cserepekből széles a választék, és már csak a kreativitásunkon múlik, hogy mit tudunk belőlük kihozni. Maruja Fuentes dizájner például az alábbit:

green-pocket-planters.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: szobanövény zöld fal interior dizájn

A bejegyzés trackback címe:

https://magrathea-kertepites.blog.hu/api/trackback/id/tr904869684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása